Yhdistys

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n missiona on tarjota hyvän mielen virkistäytymishetkiä sairaalaympäristössä tukien tuotollaan sydän- ja syöpäjärjestöjen sekä Taysin koulutussäätiön toimintaa.

Toiminta käynnistyi kioskilla ja kahvilalla Tampereen uuden keskussairaalan tiloissa vuonna 1962. Vuosittaisiet lahjoituksen perustajayhdistyksille Hämeenmaan Sydänpiirille ja Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle ovat keskeinen osa näiden yhdistysten toiminnan rahoitusta. Pirkanmaan Kansanterveys on tukenut nykyrahaksi muutettuna yli 5 miljoonalla eurolla Pirkanmaalaisten terveyden edistämistä näiden yhdistysten kautta.

Toimintamme arvot ovat amattitaitoisuus, yhteistyökykyisyys, vastuullisuus, uudistuvuus ja kansanterveys. Haluamme olla virkistävänä keitaana sairaalamaailmassa.

Vuoden 2011 aikana Pirkanmaan Kansanterveys otti käyttöön aputoiminimen Pikante-ravintolat. Uuden markkinointinimen ja siihen liittyvän graafisen ohjeistuksen tarkoituksena on lisätä yhtenäistä näkyvyyttä.

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n hallitukseen kuuluu Pekka Palola (pj), Heikki Punkka (vpj), Ari Simojoki, Jyrki Liljeroos, Juha Yli-Rajala ja Eero Nieminen (siht.).

YHDISTYSJÄSENET

Hämeenmaan Sydänpiiri ry
Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry
Maukkaita hetkiä  Demo  Hyviä tekoja
Copyright © 2017 Pikante - Pirkanmaan Kansanterveys Ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
WebDesign & System - Markkinointiviestintä 42

oiva sinettilog 200x200