• MEILLÄ SINUT HUOMATAAN

  MEILLÄ SINUT HUOMATAAN

 • Pikante - Hyviä hetkiä, tärkeitä tekoja

  Pikante - Hyviä hetkiä, tärkeitä tekoja

 • MEILLÄ SINUT HUOMATAAN

  MEILLÄ SINUT HUOMATAAN

 • PIKANTE - HYVIÄ HETKIÄ, TÄRKEITÄ TEKOJA

  PIKANTE - HYVIÄ HETKIÄ, TÄRKEITÄ TEKOJA

 • Meillä sinut huomataan

  Meillä sinut huomataan

 • Pikante - Hyviä hetkiä, tärkeitä tekoja

  Pikante - Hyviä hetkiä, tärkeitä tekoja

LOUNAAKSI TÄNÄÄN

LOUNAAKSI TÄNÄÄN
Seitsemän ravintolaamme tarjoaa maittavaa lounasta arkipäivisin.
Katso päivittäin vaihtuvat lounaamme!

Katso

KOKOUS- JA SAUNATILAT

KOKOUS- JA SAUNATILAT
Finn-Medin alueen kokous- ja koulutustiloissa sekä auditorioissa riittää tilaa suuremmallekin henkilömäärälle.

Katso

KAHVILAT

KAHVILAT
Rentoudu mukavan kahvikupillisen ääressä monipuolisissa kahviloissamme. Tarjolla on myös muita herkkuja.

Katso

Yhdistys

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n missiona on tarjota hyvän mielen virkistäytymishetkiä sairaalaympäristössä tukien tuotollaan sydän- ja syöpäjärjestöjen sekä Taysin koulutussäätiön toimintaa.

Toiminta käynnistyi kioskilla ja kahvilalla Tampereen uuden keskussairaalan tiloissa vuonna 1962. Vuosittaiset lahjoituksen perustajayhdistyksille Hämeenmaan Sydänpiirille ja Pirkanmaan Syöpäyhdistykselle ovat keskeinen osa näiden yhdistysten toiminnan rahoitusta. Pirkanmaan Kansanterveys on tukenut nykyrahaksi muutettuna yli 5 miljoonalla eurolla Pirkanmaalaisten terveyden edistämistä näiden yhdistysten kautta.

Toimintamme arvot ovat amattitaitoisuus, yhteistyökykyisyys, vastuullisuus, uudistuvuus ja kansanterveys. Haluamme olla virkistävänä keitaana sairaalamaailmassa.

Vuoden 2011 aikana Pirkanmaan Kansanterveys otti käyttöön aputoiminimen Pikante-ravintolat. Uuden markkinointinimen ja siihen liittyvän graafisen ohjeistuksen tarkoituksena on lisätä yhtenäistä näkyvyyttä.

Pirkanmaan Kansanterveys ry:n hallitukseen kuuluu Pekka Palola (pj), Heikki Punkka (vpj), Ari Simojoki, Jyrki Liljeroos, Juha Yli-Rajala ja Eero Nieminen (siht.).

YHDISTYSJÄSENET

Hämeenmaan Sydänpiiri ry
Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry
PIRSY yhdistyslogo JPG

"Lämpimät kiittä läheisen jaksamista tukevia kursseja. Saman kokenut ymmärtää usein parhaiten. Sen vuoksi ammatillisen tuen rinnalla meillä toimii koulutettuja vapaaehtoisia vertaistukihenkilöitä, jotka tukevat ja kannattelevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään omakohtaisen kokemuksensa pohjalta. Koskettaapa syöpä elämää ensimmäisen kerran, onpa se uusiutunut, olo tuntuu tyhjältä hoitojen jälkokset lahjoituksesta ja siitä, että olette mukana mahdollistamassa tärkeän työmme syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi, syöpäriskin pienentämiseksi ja tieteellisen tutkimuksen tekemiseksi.Olemme tukena, kun syöpä koskettaa. Syöpään sairastuminen herättää paljon kysymyksiä ja huolta sekä sairastuneelle että läheiselle.  Jokainen kokee sairastumisen omalla tavallaan. Sekä syöpään sairastuneet että läheiset voivat varata maksuttoman keskusteluajan sairaanhoitajamme vastaanotolle, jossa saa henkilökohtaista tukea. Lisäksi tarjoamme ryhmämuotoisia kuntoutumista ja sekä sairastuneen eteen tai jos sairastuneen läheisenä jaksaminen on koetuksella, kauttamme löytää tukea kaikkiin vaiheisiin. Lisätietoja www.pirsy.fi ja p. 03 2499 200"

HameenmaanSP cmyk c 4


"Kiitos siitä, että yhä useampi sydänsairastunut ja hänen läheisensä löytää kauttamme tukea hoitopolkunsa varrella, lähellä kotia ja omaa arkea. Sydänsairaudet ovat vakavia sairauksia ja aiheuttavat usein muutoksia sairastuneen ja hänen läheistensä elämään. Sairastuminen pysäyttää - se tuo mukanaan uusien asioiden opettelua ja uuteen tilanteeseen sopeutumista.

Tuemme paikallisyhdistysten toimintaa. Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimii 21 paikallista sydänyhdistystä, jotka tarjoavat mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa kaikille sydänsairastuneille, heidän läheisilleen ja muille kiinnostuneille.

Tavoitteenamme on, että tarvittava tuki sairauden kanssa elämiseen löytyy vaivattomasti hoitopolun eri vaiheissa. Sairauden alkuvaiheessa tukea tarvitaan sopeutumisessa sairauden asettamaan uuteen elämäntilanteeseen. Sydänsairaudet ovat kroonisia, pysyviä ja eteneviä sairauksia, joten tukea tarvitaan myös sairauden muuttuvissa vaiheissa. Vertaistukihenkilöidemme tarjoama tuki antaa mahdollisuuden jakaa sairastumisen herättämiä monenlaisia tunteita. Heidän kanssaan voi keskustella ja pidempään sairauden kanssa pärjänneen kokemukset luovat toivoa tulevaisuuteen. Tukea on saatavilla sekä henkilökohtaisesti että ryhmissä. Ammattilaisten tarjoama tuki järjestämillämme kuntoutumiskursseilla antaa keinoja pitää huolta itsestä ja omasta hyvinvoinnista. Kuntoutukseen osallistuminen lisää paitsi jaksamista, myös lieventää sairauden mukanaan tuomaa pelkoa ja ahdistusta.

Sekä vertaistukihenkilöiden että ammattilaisten ja yhdistyksistä löytyvien vertaisten tuki tarjoaa mahdollisuuden löytää omat voimavarat ja keinot selvitä yhdessä läheisten kanssa erilaisissa, muuttuvissa tilanteissa. Sydänyhteisö tarjoaa kaikille mukavan paikan osallistua ja toimia tarvitsemallaan ja itselle sopivalla tavalla."Maukkaita hetkiä  Demo  Hyviä tekoja
Copyright © 2020 Pikante - Pirkanmaan Kansanterveys Ry |  Kaikki oikeudet pidätetään | Rekisteriseloste
WebDesign & System - Pro%entti

oiva sinettilog 200x200